Professionel leverandør af carporte

Om Olsson og Pedersen

Vi vil gerne byde jer velkommen til vores fælles virsomhed, Olsson og Pedersen, Vi producerer - leverer og monterer Carporte og overdækninger i galvaniseret stål.

Vi er en landsdækkende virksomhed med værksted og udkørsel fra Kristrupengvej 16, 8960 Randers. Vi har salgs- og administrationskontor på Højmarker 21, 9560 Hadsund.

Vi har over 20 års arfaring i stålmontage, og har haft over 1500 montager af stålcarporte siden 2007. Vi har siden 2015 selv leveret og produceret over 500 Carporte og overdækninger fordelt over hele Danmark.

Vi sætter en ære i at gøre os umage og yde vores optimale, hver gang vi modtager en ordre. Det er altafgørende for os på at skabe det bedste resultat i samarbejde med dig som kunde.

Så ønsker du et samarbejde med en personlig og nærværende virsomhed, ser vi frem til at høre fra dig. 

De bedste hilsner, 
Leif Pedersen, Randers & Glen Olsson, Hadsund.

Garanti:


Vi levere Carporte og overdækninger produceret af materialer af højste kvalitet.

Alle vores Produkter er CE mærket CE 2794-CPR-10289

Vi giver Garanti:

15 års Garanti på galvanisering og overflader.

15 års Garanti på tag plader.

5 års Garanti på komposit beklædning.

5 års Garanti på Led belysning.

Vi er medlem af tekniq.dk. Klik her for at være sikret. 
 
Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.
Dine ønsker og behov i centrum
Meget høj kundetilfredshed
Mange modeller og størrelser
Landsdækkende levering
Både til privat og erhverv
Høj fleksibilitet

Carporte

Velkommen til Olsson og Pedersen. Vi har igennem vores over 20 års erfaring specialiseret os og udviklet vores kompetencer, til i dag at kunne kalde os for en af de bedste i branchen indenfor carporte og overdækninger. Det er dog ikke noget du behøver tage vores ord for, da vi igennem de sidste 3 år i træk er blevet Danmarks bedste indenfor carporte, målt på kundeanmeldelser. Det kan du læse mere om ved at klikke her


Carporte er dog ikke det eneste vi har specialiseret os i. Vi laver også fritstående redskabsrum, orangerier, cykelparkeringer og hegn / afskærmninger, Vi udfører også erhvervsopgaver eksempelvis for boligforeninger, hvor vi også har stor erfaring med carportanlæg, ryge-overdækninger og container-skjulere.  

Vi er en landsdækkende virksomhed placeret i Randers som sætter altid en stor i ære i vores arbejde og derfor er det en dyd for os at gøre os umage, hver gang. Når vi modtager en ordre fra dig, kan du vide dig sikker på at blive mødt i øjenhøjde af en professionel håndværker som først forlader opgaven når du er 100% tilfreds.  De carporte vi monterer findes i mange forskellige størrelser og former. Der er derfor mange ting der skal tages højde for, når du skal vælge hvilken model der passer til dine behov. Hvis du kontakter os, giver vi  gratis rådgivning om hvilken carport eller overdækning der kan opfylde netop de behov. Det gør vi ved at dele ud af vores mange års erfaring og ved at besøge jer for at opmåle indkørslen. Hos os er det vores første prioritet at du bliver glad og tilfreds med den valgte løsning. 
Vi står klar når I har tid - ring dag, aften og weekend.

Kontakt os på 26 81 65 50 og hør hvordan vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50