Carport model Kvadrat

Vælg den slidstærke carport model Kvadrat | Olsson & Pedersen

Kvalitet og design til det danske klima
Ønsker i en carport med høj kvalitets standard, så er vores carport model Kvadrat modellen I bør overveje at investere i.

Kvadrat - en carport der kan håndtere det danske vejr

Carport der er ekstremt robust ikke blot i udseende men også i opbygningen.

Carportens remme/tagrender er udført i 3mm bukket plade, der med sine 5 90gr buk udgør en stærk og  holdbar rem. Remmen bærer carportens tag.

Carportens tag fås som i 16mm pollycarponat tagplader i farverne opal, klar og bronze med en max spær afstand på 1050mm.

Søjler og remme har ens udvendig mål 200mm som sikrer et ensartet Kvadratisk udseende.
Denne model fremstiller vi i alle størrelser, dertil kan du også få sidebeklædning, redsabsrum og solceller til din carport. 

Enkelte - dobbelte eller som sammen bygget til parkerings anlæg.Hos Olsson & Pedersen finder i et bredt udvalg af flotte stålcarporte, der skræddersys nøjagtigt dine ønsker.
Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.

Eksempler på Carport model Kvadrat med og uden redskabsrum

Kun fantasien sætter grænser, vi er eksperter i byggetilladelser så tøv ikke med at kontakte os vi klarer hele processen.


Alle vores galvaniseret stål carport modeller er lavet  i et stilbevidst design, og blandt vores mange modeller, finder du med garanti en carport med de funktioner, der opfylder dine krav.

Du har blandt andet mulighed for at få en enkelt eller dobbelt carport med:
  • Redskabsrum
  • Cykelparkering
  • Brændeskur
  • LED lys i spær
  • Samt meget mere.
Derudover kan carporten fungere som overdækning til terrasse, cykler, skraldespande og brænde. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser for din nye dobbelte carports anvendelsesmuligheder.
 

Funktionel, flot og vedligeholdelsesfri dobbelt carport


Med en dobbelt carport i stål fra Olsson & Pedersen er du sikret en carport af særdeles høj standard. Udover et lækkert og let design, får du også den fordel, at du slipper for det tidskrævende og dyre arbejde, der ligger i vedligeholdelsen af en carport i træ.

Med andre ord: Du investerer ikke blot i en flot carport i elegant design. Du investerer også i en dobbelt carport med høj funktionalitet i et materiale, der kræver meget lidt vedligeholdelse.
 

Dobbelt carport – dobbelt glæde


Uanset hvilken carport du ønsker, er der mulighed for at lave den efter dine mål. Det betyder, at du får en unikt tilpasset løsning, der matcher dit hus, dine omgivelser og dine behov.

Vi supplerer naturligvis med vores ekspertise og erfaring på området – og rådgiver dig i dit valg af carport – så du samtidigt får en carport af høj kvalitet – uanset om du har brug for en enkelt, dobbelt eller triple carport.

Få en både smart og praktisk dobbelt carport hos Olsson & Pedersen, og skærm dine køretøjer med slid fra vind og vejr.
Kontakt os på telefon 26 81 65 50
og hør mere om dine muligheder med en dobbelt galvaniseret carport.


Hvad andre siger der har investeret i en kvadrat carport

Top karakter til Olsson og Pedersen. Vi fik vores hus sidste år og ønskede at forkæle vores biler med en kvalitets carport.
Det var vigtigt, at vi fik en carport som var et match til vores flotte nye hus, så efter en dialog med potentielle leverandører, faldt vores valg på Leif og Glen fra Olsson og Pedersen - og de har leveret en fantastisk carport som vi glæder os over hver eneste dag.


De bedste hilsner,
Christel og Søren fra Hillerød
Vores varmeste anbefalinger af Olsson & Pedersen efter etablering af ny carport. Fra første kontakt følte vi os godt behandlet med deres kompetente rådgivning. Der var løbende opfølgning og justeringer i forhold til vores ønsker og behov, alle aftaler blev overholdt og de var meget engagerede i forhold til  hvad vi kunne tænke os.”

De bedste anbefalinger fra
Morten og Rikke,  Tune
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50