Containerskjul fra Olsson og Pedersen

Container-skjul - Erhverv & boligforeninger

Hos Olsson og Pedersen producere og opfører vi containerskjul med dine ønsker og behov i centrum. Vi har udført mange forskellige løsninger indenfor containerskure, containerskjulere, affaldsindhegninger og miljøstationer til stor glæde for vores kunder.

Når du bestiller et containerskjul eller et tilbud på samme, udarbejder vi tilbuddet hvor dine ønsker er i centrum for opgaven, så resultatet altid passer til dine behov. Containerskjulerne kan tilpasses i specialmål, både i højde og bredde samt yderligere tilpasning ved ujævnt underlag eller andet.

Alle vores materialer er CE godkendte så de overholder den gældende EU-lovgivning. Ligeledes har vi et højt fokus på at kvalitetsteste og udvælge produkter med den bedste levetid så dit containerskjul holder i så mange år som muligt. Vi opfører oftest containerskjul udført i galvaniseret stål da denne type overfladebehandling er en bidragende faktor i at opnå en så lang levetid som muligt. Vi har tidligere udført containerskjul til private haver, gårdhaver for boligforeninger og for diverse arbejdspladser. I alle tilfælde er det vores erfaring at et containerskjul er med til at opbygge og/eller bevare et æstetisk udtryk.  

Container skjul der matcher dine omgivelser


Vores container skjul kan indgå i de fleste omgivelser da de består at neutrale materialer og er udført i et tidløst design. Vi oplever ofte at vores container skjul senere omgives af forskellige former for beplantning for at gøre udtrykket endnu mere naturligt og æstetisk. Vores materialevalg gør at container skjulet i sig selv, matcher de fleste boliger selv uden beplantning. Herudover gør materialevalget også at container skjulet er modstandsdygtigt overfor vind og vejr og derfor kræver container skjulet minimal vedligeholdelse. 

Vores professionelle rådgivere er klar til hjælpe dig med af finde den absolut bedste løsning og udarbejde et godt tilbud hertil. Du vil typisk allerede modtage tilbuddet indenfor 2 arbejdsdage og det vil herefter være gældende i de næste 30 dage. Du kan kontakte os over telefon på + 45 26 81 65 50 eller over mail på kontakt@olssonogpedersen.dk. Hvis du ønsker vi kontakter dig kan du udfylde vores kontaktformular

Eksempler på Containerskjul

Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.
Fantastisk flot udførelse af containerskjul. Alle aftaler holdt fra start til slut og løbende information fra Glen.

De bedste hilsner,
Paw Ajstrup Jensen
Kanon service. Tak Glen.

De bedste hilsner,
Dorthe Dvinge Kristensen
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50