Orangeri på mål - den sikre løsning

Orangerier - når du ønsker udefølelsen

Ønsker du at samle udeliv med indeliv med dit nye orangeri?

Drømmer du om, at forlænge udelivet, så er et orangeri et must for dig. Et flot orangeri er integreret del af din bygning eller en fritstående bygning, hvor du får oplevelsen af, at du er ude, selvom du sidder inde. Orangerier er ofte udført som en tilbygning, som smelter perfekt sammen med den øvrige arkitektur eller en fritstående bygning, som matcher omgivelserne. Du bør aldrig gå på kompromis med håndværket, når du vælger dit nye orangeri - så er du sikker på at slippe for en masse vedligeholdelse og unødige omkostninger til reparationer.
 

Orangeri efter mål

Ønsker du at opnå det bedste resultat, så er vores anbefaling at du vælger at opføre et orangeri efter mål. Erfaringsmæssig ser du hurtigt om et orangeri er 100 % tilpasset de eksisterende bygninger eller om der er tale om en standard løsning, som er forsøgt indpasset til resten af bygningen. Vil du have det bedste af det bedste uden det koster en formue, så lad en professionel byde på dit orangeri, som har referenceprojekter, som viser, hvilken kvalitet du skal forvente at dit nye orangeri efter dine mål og behov.

Orangerier er en genial løsning til dig som ønsker at forbinde udendørslivet med indendørs livet. Orangeri på mål er den sikre løsning hvis du allerede nu har en forestilling om hvilke planter, borde, stole eller andet du ønsker at have med. Når du bestiller en orangeri på mål vil vi i samarbejde med dig og dine ønsker, rådgive om hvordan placeringen og størrelsen bedst kan udføres i forhold til det område du har tilgængeligt. Orangerier er typisk større end de almindelige drivhuse og giver rigeligt plads til agurke- og tomatplanter eller hvad der ellers ønskes.

Vi har stor erfaring med at opbygge orangerier til både privat såvel som erhverv. Tidligere har vi blandt andet leveret orangeriet til skulpturparken i Blokhus hvilket du kan se billeder fra på denne side. Når det kommer til selve placeringen af orangeriet skal der også tages stilling til hvor soler falder i løbet af dagen. Ønskes det at orangeriet bruges i løbet af dagen, kan det være en fordel at placerer det i skygge for solen, hvorimod hvis du ønsker at kunne bruge orangeriet tidligere på sæsonen, bør det placeres i direkte sol. Et orangeri på mål giver gode mulighed for at få opfyldt dine behov præcis som du ønsker.

Ønsker du en opmåling og et forslag til dit nye udeliv, så kontakt os på telefon +45 26 81 65 50 eller skriv til os her på hjemmesiden. Vi glæder os til at møde dig og høre om hvilke drømme du har for dit orangeri uanset størrelse.

Integreret orangeri som trækker udeliv indenfor

Et professionelt orangeri er 100 % tilpasset omgivelserne i forhold til lys og udførelse, så du oplever at dit udeliv kommer indenfor. Vores anbefaling er, at du rådfører dig med en professionel rådgiver inden du går i gang med dit orangeri projekt, som har erfaringen til at fortælle dig de små deltager, som gør forskellen.
 
Det er ikke nok, bare at lave en tilbygning, som alene fokusere på lyset i tilbygningen, du skal også tænke lyspåvirkningen ind i den resterende bygning eller bygninger, som dit integrede orangeri skal være en del af.
Vi glæder os til at høre fra dig med spørgsmål og ønsker i forbindelse med dit nye Orangeri.
Ring på telefon 26 81 65 50 eller skriv til os her

Orangeri - Leveret til skulpturparken i Blokhus

Fritstående orangeri giver dig udeliv ind fra flere vinkler

Ønsker du at opføre et fritstående orangeri, så er det vigtigt, at du tænker arkitekturen ind, så det spiller sammen med de omkringliggende bygninger. Et fritstående orangeri giver dig mange muligheder for at optimere lysets bevægelse i løbet af dagen.
 
Et fritstående orangeri skal give dig et selvstændigt rum, hvorfra du får adgang til de bedste vinkler til at nyde haven og udsigten hele året.
 

Vælg et orangeri med lang levetid

Et orangeri bør altid være af bedste kvalitet, da det ofte bliver en del af din nuværende bygning og en en tilføjelse til de omkringliggende ejendomme. Ofte er en god kvalitet også langt mindre vedligeholdelseskrævende, hvilket betyder mindre arbejde og færre omkostninger til vedligeholdelse.
 
Derfor anbefaler vi, at dit nye orangeri udføres af professionelle smede, som ikke går på kompromis med stålkvaliteten og den håndværksmæssige kvalitet i forbindelsen med opførelsen af dit nye orangeri.
 
Har du spørgsmål til hvilken  stålkvalitet og samlinger du skal vælge i forbindelse med dit orangeri projekt, så stiller vi os gerne til din rådighed på telefon 26 81 65 50 alternativ så send os en besked her fra hjemmesiden og vi kontakter dig.

Orangeri - Leveret til skulpturparken i Blokhus

Orangeri i robust kvalitet og materiale valg. Samtlige materialer i Orangeriet er i galvaniseret stål og vådlarkeret i ral 9010 hvid. Det er valgfrit hvilken ral farve der ønskes.
 
Taget er polycarponat som fås i 3 forskellige farver: opal, klar og bronze. Vi ligger stor vægt på kundens ønsker om udformning og størrelse og vi tilpasser de enkelte Orangerier så de passer perfekt til kundens behov. I Skulpturparken i Blokhus er Orangeriet vægmonteret. Der er monteret 36 led pærer i spærene til oplysning af lokalet.

Der er monteret vinduer der kan skydes/åbnes på hele fronten. Under vinduerne er der monteret fibercementplader med struktur.

Der er 4 dobbeltdøre i Orangeriet. Der kan være op til 200 spisende gæster i Orangeriet.

Orangerier til virksomheden eller til den private der ønsker sig en skøn oase i vedligeholeses frie materialer.

Vi laver gerne jeres nye drømme oase, et sted hvor du kan slappe af med en god bog, dyrke planter mm.
 
Vi glæder os til at høre fra dig med spørgsmål og ønsker i forbindelse med dit nye Orangeri.
Ring på telefon 26 81 65 50 eller skriv til os her
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50