Carport til erhverv

Carport til erhverv

Leder du efter et kompetent firma der laver carport til erhverv, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Olsson og Pedersen har vi ikke blot stor erfaring med carporte, vi laver også rygeskure, containerskjul og altanværn for boligforeninger og virksomheder. Carporte til erhverv og privat er vores speciale, hvilket tydeligt afspejler sig i de mange positive anmeldelser vi har fået fra vores tidligere løste opgaver. Igennem de sidste 3 år har vi været det firma med de bedste anmeldelser for carporte på trustpilot, hvilket du kan læse mere om her.  

Opsætning af carporte kan være en motiverende faktor for dine medarbejdere der trygt kan parkere deres biler i beskyttelse mod vind og vejr. Ligeledes kan det være fordelagtigt hvis jeres virksomhed benytter jer af firmabiler, at få installeret carporte da denne løsning vil forlænge levetiden. Dine biler undgår at falme som følge af solens UV-stråling og dine medarbejdere undgår at skulle skrabe is og sne af ruderne om morgenen. Vores erfaring fortæller os at en carport til erhverv er en løsning jeres virksomhed kan nyde godt af de næste mange år. 
 

Carportfirma med fleksible løsninger

Hos Olsson og Pedersen lægger vi vægt at på være et carportfirma med fleksible løsninger som har dine behov i centrum for opgaven. Vi opsætter carporte i alle størrelser og fører et bredt udvalg af forskellige modeller og løsninger. Alle vores materialer er CE godkendte så de overholder EU-lovgivningen. Ligeledes er vores materialer af allerhøjeste kvalitet for at sikre en så lang levetid på produktet som muligt.

Hvis du søger et carportfirma der kan håndtere selv de største opgaver kan du kontakte os over telefon på +45 26 81 65 50 eller over mail på kontakt@olssonogpedersen.dk. Vores kompetente rådgiver sidder klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning og kommer også gerne med et overslag.

Få et carportfirma med brugeren for øje
 

Uanset hvilken løsning, du har behov for, sørger vi for et funktionelt, næsten vedligeholdelsesfrit og moderne produkt.
 
Vil du for eksempel have et carportanlæg til din boligforening eller virksomhed, så beboernes eller medarbejdernes biler står beskyttede for vind og vejr, og så de slipper for at skrabe is om vinteren? Så har vi en lang række løsninger, der vil leve op til dine behov.
 
Vil du som virksomhed eller boligforening have æstetiske containerskjul, praktiske rygeoverdækninger eller en anden løsning, vi har mulighed for at levere?
 
Så kontakt os helt uforpligtende i dag og fortæl os om din opgave – så får du et tilbud fra os, som du kan tage stilling til i ro og mag.
 
Uanset hvad du har behov for, har vi altid brugeren for øje. Det er din sikkerhed for, at du får det bedste resultat fra start, og at du øger trivslen hos dem, der skal benytte de nye produkter.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
 
De bedste hilsner,
Glen Olsson & Leif Pedersen.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50