Carporte stål

Byg din Carport med Olsson og Pedersen

Her hos Olsson og Pedersen fører vi en lang række af forskellige typer af carporte. Med mere end 1000 montager i ryggen har vi den faglige erfaringen og de egenskaber som gør at du trygt kan overlade opgaven til os. 

Montering af ny carport eller overdækning er typisk opgaver som vi kan klare på blot 1 dags tid  Opgavens omfang er dog i høj grad varierende da vi tilbyder en masse forskellige modeller med diverse tilvalg.. Du kan vælge mellem vådlakerede carporte, carport model kvadrat, carport model spire, carporte med 2 søjler, carport model basis, carporte med redskabsrum og diverse tilbehør. Når først modellen er valgt kan du tage stilling til hvilket tag carporten skal dækkes af, 16 mm polycarbonat opal eller bronze, hvilken belysningen ønskes der, f.eks LED lys i spærene, ønsker der skydedør eller en hængslet dør. Det er altså mange ting som skal overvejes når der skal vælges en ny carport. Præcis derfor tilbyder vi gratis rådgivning om hvilke fordele de enkelte modeller kan have for dig. 

 

Få din drømme carport

Når vi monterer en ny carport vil den næsten altid blive opført i galvaniseret stål. Alle vores materialer er CE mærket og af allerhøjeste kvalitet. Selve materialevalget er taget på baggrund af ideen om at en ny carport genre må føles som en ny carport i mange år efter installationen.

Hos Olsson og Pedersen er det nemlig vores første prioritet at du bliver 100% tilfreds med din nye carport. Hvis du går med tankerne om at få monteret en ny carport kan du bestille et helt gratis og uforpligtende tilbud som du modtager allerede indenfor 2 arbejdsdage. Tilbuddet gælder i de næste 30 dage. 

Du kan kontakte os over telefon på  26 81 65 50 eller på mail: kontakt@olssonogpedersen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 
Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.

Ny Carport i model Kvadrat eller Spire

 
Kontakt os og I vil få gratis rådgivning, når I skal træffe jeres valg af ny carport eller overdækning - vi er kun tilfredse, når vi er helt sikre på, at vores kunder føler sig godt behandlet.
Vi kommer ud til jer og opmåler jeres indkørsel, så vi med sikkerhed får afstemt jeres ønsker og behov.
 
At vælge en ny carport er en større beslutning, og der er flere ting, du skal tænke på, før du investerer i én. Hos Olsson & Pedersen får du tryghed for en sikker og personlig handel, hvor dine ønsker og behov er i centrum. Du vil opleve et samarbejde baseret på en fælles dialog, som sikrer dig det rette valg.
 
Vil du have syn for sagen, har mange af vores gode kunder givet os roser på Trustpilot – det håber vi også, at du vil!
 
Kontakt os på telefon 26 81 65 50 eller 21 74 44 31, og få den carport, du drømmer om.
 

Glem bekymringer om vind og vejr med en carport

 
Lang levetid og minimal vedligeholdelse er nogle af kendetegnene for vores kvalitetscarporte i stål.
 
Kom sne, kom regn, kom vind – carporte fra Olsson & Pedersen er bygget af de bedste og mest holdbare materialer på markedet, hvilket sikrer dig en optimal løsning af høj kvalitet. Du får altså garanti for en særdeles holdbar løsning, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje.
 
Vi går all in på kvaliteten, så du kan bruge tid på det, du holder af – og ikke på tidskrævende og omkostningsrig vedligeholdelse eller udbedring af skader på carporten.
 
Som ekstra bonus får din bil også beskyttelse fra vind, vejr og sol, så du slipper for, at lakken blegner – og står din bil i en carport, slipper du får at skrabe is og sne af ruderne om morgenen. Til gengæld kan du nå at nyde en ekstra kop kaffe eller en sektion mere af morgenavisen.
 

Carport i lækkert design og med høj funktionalitet

 
Vores carporte i stål findes i mange forskellige modeller og størrelse. Så du er sikker på at få en løsning, der sikrer dig et stilfuldt design, der passer til din indkørsel og som giver det indtryk, du ønsker. Uanset hvilken løsning du vælger, får du en carport med flotte detaljer og høj funktionalitet.
 
Skal det være med eller uden sidebeklædning? Hvad med integreret lys? Har du behov for en carport med indbygget redskabsrum? Og skal tagpladerne være klar, bronze eller opalfarvede?
 
Mulighederne er mange, og måske har du mistet overblikket. Vi sørger for, at du får det igen. Du får professionel rådgivning og assistance i dit valg af carport, så du ender ud med et personligt og unik produkt, der bevarer sit flotte udseende, og som du kan glæde af i mange år fremover.
 
Se for eksempel:
 
 
Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os og høre meget mere om carporte.
 

Få carporten professionelt monteret

 
Når du vælger Olsson & Pedersen til at levere og montere din nye carport, får du tryghed for, at det er en professionel, der udfører opgaven.
 
Først og fremmest betyder det, at du undgår fejlmontage. Samtidig skal du bare nyde, at du kan læne dig tilbage og se din nye carport blive til. Sidst men ikke mindst hjælper vi gerne med at anmelde byggeriet af din nye carport på Byg & Miljø, så du også slipper for at bøvle med det.
 
- Og så vil vi også gøre dig opmærksom på, at vi er medlem af Håndværkergaranti, selvom vi til dato aldrig har fået en klage.
 
Alt i alt bliver det altså bare en god oplevelse, når du vælger en carport hos Olsson & Pedersen.
 

Fuld gennemsigtighed

 
Når vi har fundet frem til en løsning, der dækker dine ønsker, krav og behov, får du et gratis og uforpligtende tilbud inden for 2 arbejdsdage. Tilbuddet gælder i 30 dage og indeholder de allerede i forvejen aftalte rammer.
 
Der venter altså ingen ubehagelige overraskelser, og du får tid og ro til at træffe din endelige beslutning.
 
Ønsker du yderligere information om dine fordele og muligheder med en carport fra Olsson & Pedersen? Så kontakt os på telefon: 26 81 65 50 / 21 74 44 31.
 

Har du lyst til at komme behind the scenes i arbejdet med vores carporte?

 
Så gå ind og følg os på Facebook – her lægger vi løbende billeder og videoer op fra de opgaver, vi løser for glade kunder. Og måske bliver du endda også fristet til at få en ny, lækker carport?
 
Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50