Professionel cykeloverdækning

Overdækning til cykler – Professionel cykeloverdækning til private og erhverv

Hos Olsson & Pedersen får du cykeloverdækning i galvaniseret stål – enten fritstående eller i forbindelse med carport eller redskabsrum.
 
Fordelen ved galvaniseret stål er først og fremmest materialets lange holdbarhed og modstandsdygtighed over for det danske, til tider hårde klima, og dernæst at det er tæt på at være vedligeholdelsesfrit.
 
Det betyder, at du med overdækning til cykler fra Olsson & Pedersen får en langtidsholdbar løsning, der beskytter cyklen eller cyklerne og ser flot ud i forbindelse med huset eller i bybilledet. Herudover får du med os mulighed for at få lakeret cykeloverdækningen i en RAL-farve efter dit ønske. ​Cykelholdere boltet på ekssiterende mur eller støbt.
 
Vil du allerede nu høre mere? Så kontakt os og lad os tale om dit behov for at stille cyklen i læ.
Hør mere om cykelparkering ved at ringe på telefon 26 81 65 50 eller ved at udfylde vores kontaktformular med så mange detaljer, som muligt – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Overdækning giver beskyttelse og sikkerhed
 

Når cykler står i læ under en overdækning, bliver den beskyttet for vind og vejr, der ellers kan forårsage rust og andre gener. Står cyklen endnu bedre i et aflåst cykelskur, er den både beskyttet for klimaet og for uheldige typer, der ikke kan kende forskel på dit og mit.
 
Mulighederne for overdækning til cykler er mange, og som sagt kan du få cykeloverdækninger i kombination med redskabsrum, carporte eller bare fritstående – og vi guider dig selvfølgelig i den løsning, du højst sandsynligt bliver gladest for, uanset om du skal bruge cykeloverdækning som privatperson, som erhvervskunde eller som boligforening.

Kontakt os og hør mere om overdækning til cykler


Hos Olsson & Pedersen er vi meget beærede og ydmyge over alle de positive tilbagemeldinger, vi får fra vores tidligere kunder – det er også din tryghed for, at andre har kvalitetsstemplet vores arbejde.
Vil du læse, hvad andre siger til os, går du blot til vores referenceside eller vores Trustpilot.

Og har du spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om cykeloverdækninger, er du altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende via vores kontaktformular.

De bedste hilsner,
Glen Olsson & Leif Pedersen.
Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50