Udtalelser om carporte

Udtalelser om carporte monteret af Olsson & Pedersen

Læs hvad vores kunder mener om os, vi takker for de fine ord som vi vil gøre alt for at leve op til. Hos os får i 20 års erfaring og vi ved hvad der skal til for at det bliver en succes.
29. december 2018
Leder du efter en ny carport eller et carportanlæg, kan du være helt tryg ved at vælge Olsson & Pedersen. Firmaet har lige leveret et flot og proffesionelt udført carportanlæg med indbygget LED-lys til overdækning af 12 parkeringspladser i vores Andelsboligforening i Mariager. Glen er en yderst behagelig og kompetent person, der lige fra den første kontakt til afslutning af arbejdet gør sit yderste for at opfylde dine ønsker og følger op på tingene og orienterer om status på arbejdet. Jeg kan helt klart kun give give Olsson & Pedersen de bedste anbefalinger for topprofessionelt og flot håndværksmæssig udførelse af vores nye carportanlæg.

Venlig hilsen
Bente Nielsen
Carport model Spire med redskabsrum monteret på konsol.

Leveret og monteret til kunde i Greve.

Klik på billedet for at se kundens oplevelse af Olsson & Pedersen.
Altid God Service

Tommy
Topkarakter til Olsson og Pedersen fra... 20.02.2018

"Top karakter til Olsson og Pedersen fra Hillerød. Vi fik vores hus sidste år og ønskede at forkæle vores biler med en kvalitets carport.
Det var vigtigt, at vi fik en carport som var et match til vores flotte nye hus, så efter en dialog med potentielle leverandører, faldt vores valg på Leif og Glen fra Olsson og Pedersen - og de har leveret en fantastisk carport som vi glæder os over hver eneste dag.
Efterfølgende har vi fået leveret en afskærmning til vores skraldespande, som matcher den flotte carport.
Opfølgningen og servisen er i top - så Glen og Leif får de varmeste anbefalinger fra os."


De bedste hilsner, Christel og Søren fra Hillerød.
Carport opført i super kvalitet af dygtige håndværkere.

Vores varmeste anbefalinger af Olsson & Pedersen efter etablering af ny carport. Fra første kontakt følte vi os godt behandlet med deres kompetente rådgivning. Der var løbende opfølgning og justeringer i forhold til vores ønsker og behov, alle aftaler blev overholdt og de var meget engagerede i forhold til  hvad vi kunne tænke os.
Glen og Leif er begge meget kompetente håndværkere med et glimt i øjet, pålidelige samt lyttende og altid klar med gode råd. Vi var helt trygge ved at lade dem opføre vores nye carport, som er i super god kvalitet. Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi fik en fantastik opfølgning på projektet, og valgte uden tvivl den helt rigtige leverandør.


De bedste anbefalinger fra Morten og Rikke,  Tune
Perfekt hele vejen.

Glen og Leif har leveret en perfekt løsning til os.
Vi har været i kontakt med 3 firmaer inden valget blev truffet, og der var vi ikke i tvivl. Vores ønsker og behov blev hørt og suppleret med en ide. Som vi lige kunne tænke over. Nu står carport, redskabsskur og hegn mod nabo perfekt til vores lille rækkehus. En god oplevelse før - under og efter. Tak for handlen.


 Marianne & Tibor - Aalborg.
Hvad gør man for at finde den rette carport

Nogle opgaver kan overraskende nok vise sig at være en kende uoverskuelige....det erfarede jeg, da et af mine mål for sommeren 2018 var at anskaffe mig en carport...vel at mærke leveret og monteret.....det endte med at blive et nødråb i en mail til diverse leverandører.."kvinde søger carport!!!!!! "...og der gik ikke mange timer, før Olssonog pedersen skrev tilbage, at de ville påtage sig opgaven. Så nu er jeg den taknemmelige ejer af den skønneste carport, som blev rejst samme dag som aftalt....endda til trods for en del uforudsete bump på vejen......1000 tak til Glen for veludført arbejde.....skulle nogen derude i det danske land gå med de samme drømme som jeg, kan jeg kun anbefale Olssonogpedersen

hilsen Randi
En ualmindelig god professionel og faglig oplevelse.

Vi har haft en rigtig dejlig oplevelse vedr. opsætning af vores carport.
Vi fandt firmaet Olsson & Pedersen på nettet og kontaktede dem.
Fik en pris og de sagde at de kom og målte op 3 - 4 dage efter, de var der til aftalt tid og vi aftalte at de skulle komme 3 uger senere og montere carporten.
Dejlige behagelige mennesker, dem kan vi godt anbefale.


Mvh Jan Meng
Super flot kvalitet.

Vi fik leveret en flot carport fra Olsson & Pedersen. Vi har været rigtig godt informeret under hele forløbet og der var en god sparring under designet af vores carport.
De bedste anbefalinger herfra.


Esben og Berit, Randers
Garage /Redskabs rum og terrasseoverdækning i en og samme løsning.

Udført i top kvalitet og lige som du ønsker/aftaler det.
Alle aftaler er overholdt,  leveret til tiden, og pris.
Vores garage var i specialmål indenfor en margen på centimeter - alt dette krævede stor præcision, for at få alt til at passe - så skal du have udført en garage/carport så kan jeg trygt anbefale Glen og Leif.
Som har mange års erfaring - og som også kan rådgive/komme med forslag under byggeprocessen.
Vi fik led lys i tagkonstruktionen, samt Hørmann port - bedste kvalitet og alt passede perfekt.


Mvh S & J København
Et virkelig godt produkt.

Vi havde søgt på virkelig mange firmaer i forbindelse med at vi skulle have en carport til vores nye hus.
Hos Olsson & Pedersen fandt vi det helt rigtige produkt, den bedste kvalitet og en utrolig, ja - den bedste service vi havde kunnet forestille os.
Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50