Carport - model Spire

Carport - model Spire | Olsson & Pedersen

Carport model Spire med et let udtryk, der opfylder alle krav til en carport til det danske marked, og som samtidig udstråler en lethed og en visuel friskhed i enhver indkørsel.
 
Carport model Spire i galvaniseret stål fås som fritstående eller som væghængt på rem eller konsol ved tagrende.
 
Modellen produceres med forskellige tagløsninger - den traditionelle løsning med buet tag og også med lige spær (ensidet taghældning) samt saddeltag med kip.
 
Ens for carporten uanset tagløsning, fås den med redskabsrum, sidebeklædning LED-lys i mangfoldig udformning, hvor vi med dig i centrum for hver enkelt carport eller terrasseoverdækning tilpasser løsningen til jeres behov.  
 
Modellens Spire fås som enkelt, dobbelt eller carport og som carportanlæg hvor vi tilpasser carporten til større, overdækkede  p-pladser.

Vi tilbyder også montering af din carport, så du ikke selv behøver. 

Billeder af carport model Spire

Carportens opbygning er følgende
 

Bærende remme 120 x 60 x 3 mm, spær 80 x 50 x 3mm, søjler 60 x 60mm eller Ø 100mm ved fritstående eller væghængt modeller uden beklædning.
 
Tag udføres i 16mm polycarponat, som fås i farverne opal, klar eller bronze.
 
Der monteres oftest komposit eller træ som beklædning i redskabsrum og sidebeklædning.
 
Ønsker du en carport i stilfuldt design, som er designet og konstrueret til det danske klima, anbefaler vi denne model, som bestemt vil pryde de fleste indkørsler.
 
Vi håber, at I vil blive inspirerede i jeres søgen på en ny carport – tag endelig kontakt til os, og vi vil være behjælpelig med sparring på jeres projekt.
Vi står klar 24/7 til at guide jer videre i jeres søgen på den perfekte løsning. Ring på telefon 26 81 65 50 og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.

De bedste hilsner
Glen Olsson & Leif Pedersen.
Vi har fået fremstillet en special carport, hvor Olsson & Pedersen har været leverandør på alt stålopbygning. Vi har haft en meget professionel oplevelse og en fleksibel leverandør der har fundet gode løsninger med andre samarbejdspartnere. Vi kan varmt anbefale Olsson & Pedersen.

De bedste hilsner,
Allan Jessen
Jeg har nu brugt Glen og hans team 2 gange, og begge til fuld tilfredshed. Kvalitet i orden, pris i orden, kundeservice i orden og til tiden. Jeg kan kun anbefale Olsson og Pedersen og håber der kommer flere opgaver i fremtiden.

De bedste hilsner,
Gitte
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50