Carporte med redskabsrum – den perfekte løsning

Få integreret redskabsrum i din carport

Med en carport med redskabsrum får du både overdækning til din(e) bil(er) og smart opbevaringsplads til for eksempel haveredskaber, værktøj, cykler, maskiner og meget mere. Du kan også vælge at bruge din nye carports redskabsrum som hobbyrum, så du kan trække dig tilbage og nyde din hobby i ro og mag.
 
Vælger du en carport med redskabsrum fra Olsson & Pedersen, tilbyder vi mange fede detaljer som for eksempel:
 
  • Sidebeklædning
  • Klapdøre
  • Afdækning af skraldespande
  • Ekstra beklædning af sider
  • Isolering af redskabsrummet
  • Valg af tagplader i enten klar, opal eller bronze
  • LED-lys

Vi kan lave carporte efter specifikke mål, dertil kan du få solceller på taget eller et redskabsrum til din carport
 

Byg din carport med redskabsrum

Herudover leveres alle vores carporte med redskabsrum i galvaniseret stål, der kræver et minimum af vedligeholdelse og holder utroligt længe. Desuden leverer vi carporten både galvaniseret og vådlakeret i en RAL-farve efter dit ønske – her hjælper vi dig gerne med at finde den rette farve, så din nye carport med redskabsrum matcher resten af dit hus.
Vil du høre mere, er du altid velkommen til at kontakte Olsson & Pedersen ved at ringe på telefon 26 81 65 50 eller ved at udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Eksempler på carport model Kvadrat med redskabsrum

Eksempler på carport model Spire med redskabsrum

En carport med redskabsrum er æstetisk og øger værdien af din bolig
 

Et redskabsrum som er tilknyttet din carport skal harmonere med resten af dit hus, så helhedsindtrykket udtrykker samhørighed. Det har betydning for din daglige glæde, når du parkerer bilen eller cyklen, hiver græsslåmaskinen frem eller skal finde det rette haveredskab.
 
Det vil helt sikkert også påvirke prisen på din ejendom, den dag, du skal sælge den. Når du for eksempel vælger en stålcarport med indbygget redskabsrum, har du valgt en løsning, som kræver et absolut minimum af vedligehold - samtidig med at carporten og redskabsrummet står ligeså skarpt som den dag, det blev monteret.

Vælg den bedste adgang til dit redskabsrum
 

Inden du beslutter dig, bør du overveje, hvilken adgang, du ønsker til dit redskabsrum. Har du for eksempel en smal passage, er det måske værd at vælge en skydedør frem for en dør som spærrer din passage.
 
Placeringen af dørene har måske også indflydelse på indretningen af dit redskabsrum - så rådfør dig med en kompetent og erfarende ekspert på området, inden du vælger dit nye redskabsrum i forbindelse med din carport.

Et redskabsrum skal passe på dine værdier


Du bør overveje hvilken låseanordning, du ønsker i forbindelse med dit nye redskabsrum. Ønsker du et minimum af nøgler, så kan det være en god idé at investere at få kodet låsen til hoveddørsnøglen.
 

Ophængning af redskaber i din carport med redskabsrum


Vælger du en professionel carport, så er der også tænkt i mulighed for at hænge dit havegrej og andet op i dit redskabsrum. Mange af de billige løsninger tilbyder dig ikke samme mulighed, hvilket ofte giver dig en masse irritation. Det undgår du med en carport fra Olsson & Pedersen.
 

Harmoni i forhold til dit hus


Et redskabsrum som er tilknyttet din carport skal harmonere med resten af dit hus, så helhedsindtrykket udtrykker samhørighed. Det har betydning for din daglige glæde, når du parkerer bilen eller cyklen, hiver græsslåmaskinen frem eller skal finde det rette haveredskab.

Kontakt Olsson & Pedersen og hør mere om carporte med redskabsrum
 

Er du blevet nysgerrig, eller vil du have et uforpligtende tilbud på en carport med redskabsrum`? Så kontakt os og hør meget mere – vi kommer også gerne ud og besigtiger din opgave, inden du får et uforpligtende tilbud.
Ring på telefon 26 81 65 50 eller skriv til os via formularen her på siden, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
 
De bedste hilsner,
Glen Olsson & Leif Pedersen.
Ved søgning efter carport fandt vi Olsson & Pedersen – det var heldigt! Fra første kontakt til aflevering af færdig carport, har vi oplevet Dem som reelle og kompetente. Alle aftaler blev overholdt og der blev fulgt op på dem. Vi er meget glade for vores fantastiske carport og anbefaler gerne Olsson & Pedersen.

De bedste hilsner,
Britta og Bjarne, Agerbæk
Leif og Glen har leveret en perfekt løsning til os. Vi har været i kontakt med 3 firmaer inden valget blev truffet, og der var vi ikke i tvivl. Vores ønsker og behov blev hørt, de blev suppleret med en ide, som vi 'lige kunne tænke over'. Nu står carport med redskabsskur og hegn mod nabo perfekt til vores lille rækkehus. En god oplevelse før - under - og efter. Tak for handelen

De bedste hilsner,
Marianne
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50