Hegn og afskærmning

Hegn og afskærmning 

Hos Olsson og Pedersen er vi eksperter i hegn og afskærmning. Vores erfaring kommer både fra hegn og afskærmning opgaver hos private og erhverv. Hegn og afskærmninger findes i mange forskellige former og materialer. Du kan vælge af få opsat et hegn bestående af hegnsstolper af galvaniseret stål, med eller uden overliggere. Selve beklædningen kan være af træ, stål, eller plast. Det findes rigtig mange muligheder. Vores professionelle rådgivere sidder klar til hjælpe dig med hvilken type hegn og afskærmning der på bedst mulig vis kan opfylde dine behov. Hegn er et essentielt element hvis man ønsker at skabe privatliv i haven eller på arbejdspladsen. Vi opsætter hegn og afskærmninger over hele Danmark og vores mange års erfaring er din sikring på et resultat udført i allerhøjeste kvalitet.  

Vi arbejder fleksibelt og altid med dine ønsker i centrum. Vi har adskillige løsningsforslag og landsdækkende levering. I bunden af denne side kan du hente inspiration fra et udklip af nogle af de opgaver vi tidligere har løst.  

Søjler i galvaniseret stål, med eller uden overligger. Beklædning: Træ- stål eller plast. Pullerter og vejbom i høj kvalitet. Vores pullerter og vejbomme er effektive til trafikregulering. Afskærmning og hegn til mange forskellige formål. Vi laver afskærmning og hegn i mange forskellige dimensioner.

Mulighederne er mange og vi står klar, hvis du mangler afskærmning eller et nyt hegn m.v.
 

Hegn efter mål

Hegn efter mål er ingen sag for vores erfarne og professionelle håndværkere. At opsætte hegn efter mål kræver korrekte beregninger og afmåling. Vi udfører altid vores arbejde med øje for detaljen, således sikre vi at hegnet står om som nyt selv efter mange år. Hvis du ønsker at få opført hegn efter mål kan du kontakte os via telefon på
+45 26 81 65 50 eller over mail på kontakt@olssonogpedersen.dk.

Vi tilsender dig gerne et tilbud ud fra vores dialog, som du modtager allerede inden for 2 arbejdsdage. Tilbuddet til være gældende i 30 dage, så du har god tid til at overveje inden du tager en beslutnning. Du kan også udfylde vores kontaktformular ved at klikke her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os på telefon 26 81 65 50
eller skiv i til os her

Eksempler på Hegn og afskærmning

Dine fordele

Dine ønsker og behov i centrum
Meget høj kundetilfredshed
Mange modeller og størrelser
Landsdækkende levering
Både til privat og erhverv
Høj fleksibilitet
Vi står klar når I har tid - ring dag, aften og weekend.

Kontakt os på 26 81 65 50 og hør hvordan vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi fik fremstillet og monteret carport, stakit og glasrækværk - fornemt håndværk, høj kvalitet på både produkter og service, leveret til tiden - klar anbefaling!

De bedste hilsner,
Mikael Risager
Så havde vi igen en god oplevelse! Denne gang med to låger til vores have i samme stil som den carport Olsson & Pedersen leverede for to år siden. Samme gode service, hurtige levering selvom vi bor på Sjælland og en konkurrencedygtig pris!

De bedste hilsner,
Hans
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50