Rygeskure og rygeoverdækninger

Rygeskur og rygeoverdækninger fra Olsson & Pedersen

Hos Olsson og Pedersen får du professionelle, langtidsholdbare og tæt på vedligeholdelsesfrie rygeskur og rygeoverdækninger.
 
Vores rygeskur og –overdækninger bliver leveret til dig i galvaniseret stål, der både har et minimalistisk og tidsløst design, og som holder sig utroligt godt i det danske klima.
 
Du vælger, om du vil have et lukket rygeskur med eller uden udsugning, eller en åben, udendørs rygeoverdækning. Ønsker du rygeskuret eller –overdækningen monteret, klarer vi selvfølgelig også det.
 
Kontakt Olsson & Pedersen allerede nu for at høre om dine muligheder for rygeoverdækninger – det er helt uforpligtende, og vi giver gerne et prisoverslag på din opgave.
Du kontakter os ved at ringe på telefon 26 81 65 50 eller ved at udfylde vores kontaktformular med dine oplysninger og opgavebeskrivelse, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Rygeskure og rygeoverdækninger gør livet rarere for borgere og medarbejdere
 

Siden 2007 har vi i Danmark haft en rygelov, der blandt andet har til formål at beskytte ikke-rygere mod passiv rygning, hvorfor rygere må gå udenfor langt de fleste steder, hvis de skal have sig en cigaret.
 
Ikke desto mindre er der stadig mange danskere, der ryger – både på arbejdspladser og i det offentlige rum – og et rygeskur eller en rygeoverdækning vil under alle omstændigheder gøre det mere rart for medarbejdere og borgere, når de alligevel skal ud for at stille deres nikotin-trang, fordi de bliver skærmet for det til tider regnfulde og blæsende vejr i Danmark.

Olsson & Pedersen – Professionelle løsninger til dit behov
 

Ønsker du et nyt, udendørs rygeskur eller en rygeoverdækning, sørger vi for at rådgive og vejlede dig, så din færdige løsning bliver præcis efter dine behov.
 
Siden 2007 har vi leveret professionelle løsninger indenfor rygeskure, carporte, redskabsrum, terrasseoverdækninger og meget, meget mere, og det er din garanti for kvalitet i topklasse.
 
Hvis du vil høre, hvad vores andre kunder siger om os, så tag et kig på vores referenceside eller besøg vores Trustpilot, hvor vi er stolte af at have 5 ud af 5 stjerner.
 
De bedste hilsner,
Glen Olsson & Leif Pedersen.

Eksempler på rygeoverdækninger

Dine fordele ved at handle med Olsson og Pedersen

Dine ønsker og behov i centrum
Meget høj kundetilfredshed
Mange modeller og størrelser
Landsdækkende levering
Både til privat og erhverv
Høj fleksibilitet
Vi står klar når I har tid - ring dag, aften og weekend.

Kontakt os på 26 81 65 50 og hør hvordan vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50