Carport pris med montering

Her hos Olsson og Pedersen har vi over 1000 montager af diverse carporte i bagagen. Dette er blot en af de faktorer som har bidraget til at vores kompetenceniveau ligger helt i top.  I carport branchen har vi faktisk den allerhøjeste score på Trustpilot hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

Carport pris med montering finder du her på siden. Vi står altid klar med gratis rådgivning og tilsender dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud som er gældende i 30 dage. Sådan sikre vi at du har god tid til at overveje tilbuddet og få valgt rigtigt, så du forhåbentligt kan indgå i vores samling af glade og tilfredse kunder. Du kan kontakte os over telefon på +45 26 81 65 50 eller via mail på kontakt@olssonogpedersen.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular som du finder ved at klikke her. Carport pris med montering er i høj grad vekslende, både ud fra valg af carport model, størrelse og diverse tilvalg såsom lys og sidebeklædninger. 

Montering af carport

Montering af carporte er vores speciale her hos Olsson og Pedersen. Vi sørger altid for at have dine ønsker og behov i centrum, både når vi udarbejder et tilbud og ved selve monteringen af carporten. Vi har landsdækkende levering og montering af carport og vi levere og monterer både for privat og erhverv. Vi går meget op i at levere fleksible løsninger der kan tilpasses efter dine ønsker.

Ønsker du et skur til din carport, kan vi levere vores carporte med redskabsrum.  

Carport inkl. montage

De fleste af priserne du finder her på siden er gældende for carport inkl. montage. Du har også mulighed for at få leveret carporten uden montage, hvor vi sørger for at pakke delene på en måde det gør det lettest for dig. Bestiller du en carport inkl. montage kan du forvente at du kun har håndværkere gående i 1-2 dage. 


 
Montering af carporte og overdækninger i galvaniseret stål.
Du kan trygt vælge Olsson og Pedersen til at montere jeres nye carport eller overdækning, med mere end 1000 montage i bagagen har vi stor faglig balast, der sikrer dig en professionel og behagelig oplevelse. De fleste af vores modeller monteres hos kunden på 1  til 2 dage, så du undgår at have håndværkere i en længere periode.
Vi kan montere carporte efter specifikke mål og du har også mulighed for at få solceller på taget

Ønskes selv montage af carport eller overdækning levere vi den så monterings venlig som det er muligt, samtidig står vi selvfølgelig til rådighed ved eventuelle spårgsmål.
 

Priser på montage

 
Carport uden redskabsrum model Spire.
Jylland  11.750 kroner med moms.
Fyn    14.250 kroner med moms.
Sjælland  16.250 kroner med moms.
 
Carport med redskabsrum model Spire.
Jylland  14.625 kroner med moms.
Fyn    17.125 kroner med moms.
Sjælland  19.500 kroner med moms.
 
Carport uden redskabsrum model Kvadrat.
Jylland  12.500 kroner med moms.
Fyn    15.000 kroner med moms.
Sjælland  16.800 kroner med moms.
 
Carport med redskabsrum model Kvadrat.
Jylland  16.375 kroner med moms.
Fyn    18.875 kroner med moms.
Sjælland  20.750 kroner med moms.
 
Carport model LG18/LG20 (2 søjler)
Jylland  Ring for pris
Fyn    Ring for pris
Sjælland  Ring for pris
 
Levering uden montage.
Jylland   2.500 kroner med moms.
Fyn              2.500 kroner med moms.
Sjælland       3.500 kroner med moms.


Ring til os på 28 81 65 50 eller mail til os via kontaktformularen >>

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dine fordele med Olsson og Pedersen

Dine ønsker og behov i centrum
Meget høj kundetilfredshed
Mange modeller og størrelser
Landsdækkende levering
Både til privat og erhverv
Høj fleksibilitet

Carporte

Velkommen til Olsson og Pedersen. Vi har igennem vores over 20 års erfaring specialiseret os og udviklet vores kompetencer, til i dag at kunne kalde os for en af de bedste i branchen indenfor carporte og overdækninger. Det er dog ikke noget du behøver tage vores ord for, da vi igennem de sidste 3 år i træk er blevet Danmarks bedste indenfor carporte, målt på kundeanmeldelser. Det kan du læse mere om ved at klikke her


Carporte er dog ikke det eneste vi har specialiseret os i. Vi laver også fritstående redskabsrum, orangerier, cykelparkeringer og hegn / afskærmninger, Vi udfører også erhvervsopgaver eksempelvis for boligforeninger, hvor vi også har stor erfaring med carportanlæg, ryge-overdækninger og container-skjulere.  

Vi er en landsdækkende virksomhed placeret i Randers som sætter altid en stor i ære i vores arbejde og derfor er det en dyd for os at gøre os umage, hver gang. Når vi modtager en ordre fra dig, kan du vide dig sikker på at blive mødt i øjenhøjde af en professionel håndværker som først forlader opgaven når du er 100% tilfreds.  De carporte vi monterer findes i mange forskellige størrelser og former. Der er derfor mange ting der skal tages højde for, når du skal vælge hvilken model der passer til dine behov. Hvis du kontakter os, giver vi  gratis rådgivning om hvilken carport eller overdækning der kan opfylde netop de behov. Det gør vi ved at dele ud af vores mange års erfaring og ved at besøge jer for at opmåle indkørslen. Hos os er det vores første prioritet at du bliver glad og tilfreds med den valgte løsning. 
Vi står klar når I har tid - ring dag, aften og weekend.

Kontakt os på 26 81 65 50 og hør hvordan vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50