Montering af carporte

Her hos Olsson og Pedersen har vi over 1000 montager af diverse carporte i bagagen. Dette er blot en af de faktorer som har bidraget til at vores kompetenceniveau ligger helt i top.  I carport branchen har vi faktisk den allerhøjeste score på Trustpilot hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

Montering af carporte er vores special her hos Olsson og Pedersen. Vi sørger altid for at have dine ønsker og behov i centrum, både når vi udarbejder et tilbud, og ved selve monteringen af carporten. Vi har landsdækkende levering og montering af carporte, og vi leverer og monterer både for private og erhverv. Vi går meget op i, at levere fleksible løsninger der kan tilpasses dine ønsker.

Vi står altid klar med gratis rådgivning og tilsender dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud som er gældende i 30 dage. Sådan sikre vi at du har god tid til at overveje tilbuddet og få valgt rigtigt, så du forhåbentligt kan indgå i vores samling af glade og tilfredse kunder. Du kan kontakte os over telefon på +45 26 81 65 50 eller via mail på kontakt@olssonogpedersen.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular som du finder ved at klikke her

Bestiller du en carport inkl. montage kan du forvente at du kun har håndværkere gående i 1-2 dage.  
Montering af carporte og overdækninger i galvaniseret stål.
Du kan trygt vælge Olsson og Pedersen til at montere jeres nye carport eller overdækning, med mere end 1000 montage i bagagen har vi stor faglig balast, der sikrer dig en professionel og behagelig oplevelse. De fleste af vores modeller monteres hos kunden på 1  til 2 dage, så du undgår at have håndværkere i en længere periode.
Vi kan montere carporte efter specifikke mål og du har også mulighed for at få solceller på taget

Ønskes selv montage af carport eller overdækning levere vi den så monterings venlig som det er muligt, samtidig står vi selvfølgelig til rådighed ved eventuelle spårgsmål.
 

 


Ring til os på 28 81 65 50 eller mail til os via kontaktformularen >>

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dine fordele med Olsson og Pedersen

Dine ønsker og behov i centrum
Meget høj kundetilfredshed
Mange modeller og størrelser
Landsdækkende levering
Både til privat og erhverv
Høj fleksibilitet

Carporte

Velkommen til Olsson og Pedersen. Vi har igennem vores over 20 års erfaring specialiseret os og udviklet vores kompetencer, til i dag at kunne kalde os for en af de bedste i branchen indenfor carporte og overdækninger. Det er dog ikke noget du behøver tage vores ord for, da vi igennem de sidste 3 år i træk er blevet Danmarks bedste indenfor carporte, målt på kundeanmeldelser. Det kan du læse mere om ved at klikke her


Carporte er dog ikke det eneste vi har specialiseret os i. Vi laver også fritstående redskabsrum, orangerier, cykelparkeringer og hegn / afskærmninger, Vi udfører også erhvervsopgaver eksempelvis for boligforeninger, hvor vi også har stor erfaring med carportanlæg, ryge-overdækninger og container-skjulere.  

Vi er en landsdækkende virksomhed placeret i Randers som sætter altid en stor i ære i vores arbejde og derfor er det en dyd for os at gøre os umage, hver gang. Når vi modtager en ordre fra dig, kan du vide dig sikker på at blive mødt i øjenhøjde af en professionel håndværker som først forlader opgaven når du er 100% tilfreds.  De carporte vi monterer findes i mange forskellige størrelser og former. Der er derfor mange ting der skal tages højde for, når du skal vælge hvilken model der passer til dine behov. Hvis du kontakter os, giver vi  gratis rådgivning om hvilken carport eller overdækning der kan opfylde netop de behov. Det gør vi ved at dele ud af vores mange års erfaring og ved at besøge jer for at opmåle indkørslen. Hos os er det vores første prioritet at du bliver glad og tilfreds med den valgte løsning. 
Vi står klar når I har tid - ring dag, aften og weekend.

Kontakt os på 26 81 65 50 og hør hvordan vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50