Terrasseoverdækninger fra Olsson & Pedersen

Terrasseoverdækninger fra Olsson & Pedersen

Går du i overvejelser omkring en terrasseoverdækning, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Olsson og Pedersen finder du håndværkerne, som elsker at finde præcis den løsning, som matcher din bolig.
 
En overdækning på din terasse giver dig flere udbytter, du finder her et par udsagn, som vores kunder sætter pris på denne side.
 
Ønsker du et besøg, hvor vi gennemgår dine drømme til en ny terasseoverdækning, så hold dig endelig ikke tilbage med at give os et kald på 26 81 65 50 eller send os en besked herfra hjemmesiden.
 

Beskyt dig og din familie mod solens UV stråler

Tagpladerne på en overdækning fra Olsson og Pedersen beskytter dig og din familie mod de værste UV stråler fra solen. Alene dette forhold gør bevægelsen mellem inde og udeliv lidt sikre end en udgang til terrassen uden en overdækning med UV beskyttelse.
 

Undgå dug lidt senere på aftenen

Du kender sikkert følelsen i Danmark, når duggen pludselig sætter ind på en sen og dejlig sommeraften. Har du en terasseoverdækning, så skærmer den dig, din familie og gæster mod oplevelsen af dug, som holdes væk fra spisebordet, maden og din dejlige vin eller dessert.
Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.

Eksempler på Terasseoverdækninger

Udvid din bolig, når du har gæster

Med en skøn terasseoverdækning, får du mere plads til gæster, det være sig ved ankomst, mellem retterne og sidst på sommeraftenerne. Det føles som frihed, at du og dine gæster kan bevæge sig frit mellem inde og ude - også når det småregner - og det kan være en helt nydelse at kunne stå tørskoet ude under din overdækning og nyde en regnfuld aften.
 
Din nye terasseoverdækning skal forlænge dine sommeraftener for dig og dine nærmeste. Den skal give dig en større frihed til at veksle mellem indslib og udeliv.
Skal vi finde et tidspunkt, hvor vi sammen vurdere dine muligheder for en flot og spændende terasseoverdækning, så ring endelig på telefon 26 81 65 50
Vi glæder os til at høre fra dig.
Vi kan kun anbefale Olsson&Pedersen Carporte. Glen har bare været super at kommunikere med under hele forløbet, også under opstilling var han god til at spørge hvis der var tvivl. Det mere vi fik med var mødet med nogle "lune" håndværker, der bragte smil frem på læberne. Super service, super resultat.

De bedste hilsner,
Lars, Sørvad
Super service og meget kompetent og super god behandling. Det er altid dejligt, når der bliver fulgt op på tingene og det foregår i en god dialog. Jeg kan kun sige godt om dette firma.

De bedste hilsner,
Inge Larsen
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50