Redskabsskur efter mål

Redskabsskur efter mål | Kvalitets redskabsskure

Redskabsskure efter mål

Leder du efter redskabsskure, som er 100% tilapasset dit eller jeres behov, så skal du tage en snak med Glen fra Olsson og Pedersen på telefon 26 81 65 50 eller kontakte ham via kontaktformularen her på hjemmesiden.

Glen gennemgår alle dine muligheder med dig i forbindelse med dine plan for nyt redskabsskur eller redskabsskure. Er du ansvarlig for en ejendom med flere beboer, så hold dig ikke tilbage med at bede om et oplæg til, hvordan I få leveret nogle flotte redskabsskure, som giver en masse glæde i hverdagen og som kræver et minimum af vedligeholdelse år efter år.
 

Et redskabsskur passer på dine ting

Diit nye redskabsskur efter mål giver dig den optimale udnyttelse af de kvadratmeter du ønsker at inddrage til opbevaring af eksempelvis haveredskaber, cykler, trillebør, havemøbler og andre ting du holder af og godt vil beskytte mod vejr og eventuel risiko for tyveri.
Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.

Eksempler på fritstående redskabsrum

Har du planer om et nyt redskabsskur i forbindelse med din carport?

Ønsker du at opføre et nyt redskabsskur i forbindelse med en ny carport, så bør du klikke dig over på carport med redskabsrum.
 

Valg af materiale og farver til nyt redskabsskur

Hos Olsson og Pedersen får du alene redskabsskure udfør i de bedste materialer, typisk stål, som har en lang levetid og kræver et minimum af vedligeholdelse. Der er også frit valg mellem flere farver på de komposit materialer, som vi anbefaler til beklædningen af dit nye udhus og redskabsrum. Det er vigtigt du oplever, at opførelsen af en ekstra tilbygning falder naturligt ind med resten af din ejendom, så det ser godt ud hver eneste dag.
 

Frihed til at vælge dør eller skydedør

Hvad er den bedste adgang til redskabsskuret, når du skal ind og ud? Det er en rigtig god idé, at overveje, hvilken adgangsløsning der giver den bedste indgang til dit planlagte redskabsskur. Du kan frit vælge mellem en traditionel dør eller en skydedørsløsning. Vi er også behjælpelig med at udarbejde en skitse over mulige placeringer af din indgang til redskabsskuret, så du optimerer udnyttelsen af redskabsrummet. Hold dig endelig ikke tilbage med at spørge ind til mulighederne og anbefalingerne i forbindelse med valg af adgangsforhold til redskabsskure.
 

Tilpasset efter mål og arkitektur

Fortæl os om dine planer og ønsker for stil i forbindelse med redskabsskure og vi udarbejder et godt tilbud, uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik på den samlede ejendom.
Få et besøg, ved at kontakte os på telefon 26 81 65 50 eller skrive til os her på hjemmesiden.
Vi glæder os til at høre fra dig og realisere dine planer for et nyt redskabsskur og/eller carport med redskabsrum
Olsson & Pedersen leverer en super service og et super kvalitetsprodukt til aftalt tid og pris. Vi bestilte til vores nybyggede hus et vedligeholdelsesfrit skur i galvaniseret stål og kompositbrædder - og med lækkert integreret LED-belysning. Det fremstår virkelig flot og stilrent. Glen Olsson er yderst behagelig og en fremragende ambassadør for firmaet.

De bedste hilsner,
Søren og Mette Rasmusse, Haslev
Professionelt firma, der har ydet kyndig rådgivning lige fra starten om bl.a. byggetilladelse, opmåling, design m.m. Nemme at få fat på og flinke til at svare på at spørgsmål. Hurtig og fleksibel levering – tilpassede carporten efter vores behov. Professionel montering og rimelige priser. Vi har følt os i gode hænder gennem hele processen og er meget tilfredse med vores nye carport.

De bedste hilsner,
Tina
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50