Carportanlæg

Carportanlæg - din tryghed for en sikker investering

Carportanlæg til boligforeninger eller virksomheder. Mange virksomheder og boligforeninger vælger at investere i carportanlæg til deres ansatte samt kunder og beboere. Med et carportanlæg fra Olsson og Pedersen er du sikret kvalitetsoverdækning med lang holbarhed. Vores carportanlæg skræddersyes, så de passer til dit behov.
 

Carportanlæg


I forbindelse med nybyggeri, boligforeninger, industri- og/eller offentlige ejendomme.
 
Et carportanlæg bør være en naturlig del af øvrige ejendomme og funktionaliteten bør optimeres optimalt, så brugerne får den bedst mulige oplevelse i forbindelse med brugen og adgangen til et deres carportanlæg.
Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.

Se eksempler på carportanlæg

Vedligeholdelse af carport anlæg

Det er vigtigt, at du tænker drift og vedligeholdelse ind i dit anlæg, da en lidt større investering i eksempelvis en stål konstruktion ofte er langt billigere i længden, da du sparer meget tid i forhold til vedligeholdelse, maling, reparationer med mere. Ofte kan et carport anlæg udført i stål også klare en lidt hårdere belastning end eksempelvis et anlæg af træ.
 

Oplysning af carport anlæg

En ting er økonomi og noget andet er æstetik. Hos Olsson og Pedersen har vi valgt at sætte fokus på begge dele, så dit carport anlæg tilbydes med diskrete led lys, som lyser godt op og som stort ser ikke koster noget på elregningen. Derfor kan du tillade dig at sætte lys på hele natten og derved minimere risikoen for hærværk og eventuel tyveri.
 

100 % tilpasset forholdene

Det er vigtigt, at der bliver mål korrekt op og slutresultatet virker som velovervejet og naturlig - modsat nogle af de løsninger vi desværre ser, som nærmest virker påklistret øvrige bygninger, fordi det har været nødvendig at tage hensyn til nogle standard mål.
 
Vi lover dig, at du møder vores stolte håndværksånd - hvor vi gør os umage med at finde præcis det carport anlæg, som du og I ønsker.
Går du/I overvejelser omkring etablering af nyt carportanlæg eller nedrivning af et ældre anlæg, som skal erstattes af et nyt, så kontakt os endelig for en dialog om jeres ønsker og forventninger på telefon 26 81 65 50.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50