Carportanlæg - din tryghed for en sikker investering

Carportanlæg - din tryghed for en sikker investering

I forbindelse med nybyggeri, boligforeninger, industri- og/eller offentlige ejendomme, vælger mange virksomheder og boligforeninger at investere i et carportanlæg til deres ansatte, samt kunder og beboere - og det er der flere gode grunde til. Blandt andet fordi et carportanlæg kan beskytte bilerne mod vind og vejr. Et carportanlæg er en god investering, når der skal passes på medarbejdernes eller beboernes biler.  Men for at du kan få det bedste carportanlæg, går vi op i både kvalitet og æstetik.

 

Vi tilbyder carporte, der både er æstetiske og som kan lyses billigt op med LED belysning, samtidig med at alle vores carportanlæg bliver bygget i kvalitetsmaterialer. Kvaliteten på vores produkter er fremtrædende. Til sidebeklædninger benytter vi både træ, stål og plast, til stolper og dele af tagkonstruktionen benytter galvaniseret stål. Materialevalget er taget med udgangspunkt i lang levetid og alle vores materialer er CE godkendte. 


Et carportanlæg bør være en naturlig del af øvrige ejendomme, og funktionaliteten bør være optimal, så brugerne får den bedst mulige oplevelse i forbindelse med brugen og adgangen til deres carportanlæg. Vores carportanlæg skræddersyes, så de passer til dine behov og ønsker. Vi sørger for at give dig et carportanlæg i den bedste kvalitet og løsning. Vi sørger også for at carporten tilpasses i målene, så du er sikret en carport, der kan holde i mange år. 

Overdækning carport


En carport overdækning er en løsning som mange boligforeninger, virksomheder og offentlige ejendomme ligeledes vælger til deres allerede eksisterende parkeringspladser. Overdækning carport en løsning der tilføjer ekstra værdi til ejendommen og/eller for dine medarbejdere. Det er en effektiv løsning til at beskytte ejendommens parkerende gæsters biler i mod vind og vejr, både sol regn og sne. Med en carport overdækning fra Olsson og Pedersen er du sikret et kvalitetsprodukt med lang levetid som beboere eller medarbejdere kan have glæde i mange år. Hvis du er interesseret i en overdækning til carport kan du kontakte os for at få grundig vejledning om materialevalg, størrelse og placering.

Du kan kontakte os over telefon på +45 26 81 65 50 eller via. mail på kontakt@olssonogpedersen.dk . Hvis du i stedet ønsker at vi kontakter dig med en overdækningsløsning kan du udfylde vores kontaktformular ved at klikke her.

Ring på telefon 26 81 65 50,
og få en god snak om dine behov og den model, du har brug for.

Se eksempler på carportanlæg

Vedligeholdelse af carport anlæg

Det er vigtigt, at du tænker drift og vedligeholdelse ind i dit anlæg, da en lidt større investering i eksempelvis en stål konstruktion ofte er langt billigere i længden, da du sparer meget tid i forhold til vedligeholdelse, maling, reparationer med mere. Ofte kan et carport anlæg udført i stål også klare en lidt hårdere belastning end eksempelvis et anlæg af træ.
 

Oplysning af carport anlæg

En ting er økonomi og noget andet er æstetik. Hos Olsson og Pedersen har vi valgt at sætte fokus på begge dele, så dit carport anlæg tilbydes med diskrete led lys, som lyser godt op og som stort ser ikke koster noget på elregningen. Derfor kan du tillade dig at sætte lys på hele natten og derved minimere risikoen for hærværk og eventuel tyveri.
 

100 % tilpasset forholdene

Det er vigtigt, at der bliver mål korrekt op og slutresultatet virker som velovervejet og naturlig - modsat nogle af de løsninger vi desværre ser, som nærmest virker påklistret øvrige bygninger, fordi det har været nødvendig at tage hensyn til nogle standard mål.
 
Vi lover dig, at du møder vores stolte håndværksånd - hvor vi gør os umage med at finde præcis det carport anlæg, som du og I ønsker.
Går du/I overvejelser omkring etablering af nyt carportanlæg eller nedrivning af et ældre anlæg, som skal erstattes af et nyt, så kontakt os endelig for en dialog om jeres ønsker og forventninger på telefon 26 81 65 50.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50