Carportfirma

Firma med speciale i carporte – Olsson & Pedersen

Leder du efter et firma, der har specialiseret sig i carporte, carportanlæg, rygeskure og containerskjul til erhvervslivet og boligforeninger? Så er du landet det helt rette sted.
 
Hos Olsson & Pedersen får du en carportleverandør, der har været i branchen i over 20 år – og vi har allerede lavet utallige, skræddersyede løsninger til virksomheder og boligforeninger.
 
Det er din tryghed for, at du med os får et carportfirma, hvor en aftale er en aftale, og hvor du får en løsning, som du og dine brugere bliver glade for.
 
Vil du læse nogle af vores gode anmeldelser, så besøg vores Trustpilot – her kan vi ydmygt fremvise 5 ud af 5 stjerner.
 

Få et carportfirma med brugeren for øje
 

Uanset hvilken løsning, du har behov for, sørger vi for et funktionelt, næsten vedligeholdelsesfrit og moderne produkt.
 
Vil du for eksempel have et carportanlæg til din boligforening eller virksomhed, så beboernes eller medarbejdernes biler står beskyttede for vind og vejr, og så de slipper for at skrabe is om vinteren? Så har vi en lang række løsninger, der vil leve op til dine behov.
 
Vil du som virksomhed eller boligforening have æstetiske containerskjul, praktiske rygeoverdækninger eller en anden løsning, vi har mulighed for at levere?
 
Så kontakt os helt uforpligtende i dag og fortæl os om din opgave – så får du et tilbud fra os, som du kan tage stilling til i ro og mag.
 
Uanset hvad du har behov for, har vi altid brugeren for øje. Det er din sikkerhed for, at du får det bedste resultat fra start, og at du øger trivslen hos dem, der skal benytte de nye produkter.
 
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.
 
De bedste hilsner,
Glen Olsson & Leif Pedersen.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 81 65 50, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Olsson & Pedersen
Højmarken 21
9560 Hadsund

Tlf.: +45 26 81 65 50
Email: kontakt@olssonogpedersen.dk
CVR: 30 79 33 58
Forside »
Carporte »
Flere produkter »
Erhverv & boligforeninger »
Referencer »
Få et tilbud »
     
Olsson og Pedersen | Højmarken 21 | 9560 Hadsund | Tlf.: 26 81 65 50